scoala

2 Noi

inainte sa intru la scoala stiam cam tot ce se putea invata pana pe la clasa a 4 a. stiam sa scriu, sa citesc, toate tablele. pana in clasa a 4a am avut diploma de merit la matematica in fiecare an. acum nu mai stiu asa bine mate. in clasa a noua fara lipsa de modestie la mate eram cel ami bun din clasa. erau unii care nici nu stiau cat face 1+1. am ramas putin blocat cand am vazut atat prostie. eu prindeam foarte repede. cand dadeam lucrari de control  terminam primul, dupa care toata clasa copia. in timp ce se copia eu tineam profa de vorba.

Anunțuri

4 răspunsuri to “scoala”

 1. MIKA Noiembrie 2, 2010 la 22:06 #

  Te ducea bibilica de mic,bravos.
  Adevarata arta de a invata(dupa parerea mea) ….este sa stii sa speculezi informatia si sa o triezi,sa nu te umpli de informatii inutile si sa uiti esentialul.Orice este memorat motamo,se uita repede ,celelalte nu prea.
  Mie mi-a placut geometria,drept dovada sunt proiectant.Analiza matematica insa am urat-o si in facultate am avut parte numai de ea.

  • analfabetul Noiembrie 2, 2010 la 22:14 #

   hmmm la geometrie aveam o problema mereu. la orice problema dadeam rezultatul final corect dar cand sa arat cum am ajuns acolo nu puteam. uram geometria dar imi placea algebra.
   mereu sunt in cautarea unei metode de a invata mai repede si ami usura viata si tot ce tine de ea.

 2. Blue Noiembrie 4, 2010 la 18:00 #

  Da, se vede treaba că nu e bine ca atunci când merg copii la şcoală să ştie prea multe. Devin neatenţi. Văd că tu n-ai fost atent la lecţia cu majusculele, nu ţi-a ieşit niciuna. Şi asta nu e bine. Nu poţi citi de exemplu ce scriu oamenii pe pereţi … 😀
  (Activează te rog imaginea)
  hmmm

  • analfabetul Noiembrie 4, 2010 la 21:23 #

   in general nu sunt atent la orice lucru care imi cere multa concentrare. sorry domnule profesor. promit ca data viitoare sa fiu mai antena… :D:D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: